За хора с нарушено зрение facebook linkedin
cookie_icon
Ние използваме бисквитки (Не са ядливи). За повече информация посетете нашите условия за ползване.
Прочетох и се съгласявам
Затвори Свържи се с нас
Търсене Свържи се с нас Меню
Към всички публикации

За професията ни и по БНР

Дата на публикуване 04.04.2022

Журналистите и редакторите на предаването “Радиокафе” по Българското национално радио започнаха излъчването на новата си рубрика “Необикновените професии”.

Познахте: първата професия, която представиха, беше именно нашата, а първият участник в рубриката беше колегата ни Добринка Боева, която, в ролята си на практикуващ тех райтър, сподели личните си наблюдения “от кухнята” на събитията.

Интервюто се проведе на 2 април в 9:30 часа, а ето тук можете да го изслушате и вие: https://bnr.bg/play/post/101625837/teh-raitar?fbclid=IwAR3l0ALjirkInfk4BgLjrKHlgHgfjvwO4JPwp8nC-E4rO9289cK6Prv-QrE.

news-photo

Други публикации

 • Яна Шарана 2.0

  18.05.2021

  Много обичам да чета книги. Обичам завладяващи сюжети, интересни герои, шеметни приключения, фантастични истории. Обиковено книгите, които чета нямат нищо общо със света, в който живеем. И не съм предполагала, че може да се появи книга,...

  Виж още
  news-photo
 • Какво се случи на годишната среща на членовете 2021

  26.07.2021

  Членовете на tekom Bulgaria и тази година “се видяхме” онлайн на 20 май, 2021 г. Минахме през инициативите, в които са участвали автори от България през изминалата година, а те не са никак малко. Представяме ви част от тях. Ако...

  Виж още
  news-photo