За хора с нарушено зрение facebook linkedin
cookie_icon
Ние използваме бисквитки (Не са ядливи). За повече информация посетете нашите условия за ползване.
Прочетох и се съгласявам
Затвори Свържи се с нас
Търсене Свържи се с нас Меню
Към всички публикации

2020 Roadshow@School

Дата на публикуване 07.01.2020

Едно от регулярните събития на tekom Bulgaria е т.нар. Roadshow – което има за цел да популяризира професията Автори на техническа документация сред студенти на територията на страната.
Тази година решихме да разширим целевата аудитория на инициативата и проведохме първата си среща с единадесетокласници от Френската гимназия в София – “9 ФЕГ Алфонс дьо Ламартин”.
Нашият представител и член на ИК – Екатерина Митова представи професията сред учениците, запозна ги с дейността на tekom Europe и tekom Bulgaria, а също и с възможностите за сертифициране. Добрата новина е, че някои от гимназистите вече са чували и разглеждали специалности в европейските университети като комуникационните науки.
Ние от tekom Bulgaria сме силно мотивирани от обратната връзка от първото ни събитие Roadshow @ School и планираме още срещи с гимназисти през 2020 г. както в София, така и в други български градове. Основен координатор на инициативата е Кристина Близнашка.

news-photo

Други публикации

 • Съвети за прохождащи автори на техническа документация от Tom Johnson

  14.03.2017

  Том Джонсън е един от най-известните блогъри, който пише за техническа документация. Блогът му, “I’d rather be writing”, съдържа разнообразни материали на всякаква тема – практически съвети, наблюдения над...

  Виж още
  news-photo
 • Поглед отвътре към професията

  11.12.2017

  Научи повече за това какво е професията автор на техническа документация в презентацията “Автори на техническа документация: Поглед отвътре” на Десислава Михайлова. Слайдовете бяха представeни в рамките на кариерното турне...

  Виж още
  news-photo